Activiteiten Taalhuis Rhenen

RHENEN - Kom je ook Nederlands oefenen bij één van onze activiteiten? Deze vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM.


Eén op één Nederlands oefenen: Vrijwilligers helpen één op één anderstaligen met het oefenen van de Nederlandse taal. Wil je dit ook? Kom dan op donderdagmiddag naar ons inloopspreekuur voor meer informatie.

Het Praathuis: Op woensdagavond om 20:00 uur in De Westpoort kan er weer geoefend worden in het spreken van de Nederlandse taal. Er wordt gesproken over actuele thema´s. Iedereen is welkom die Nederlands wil oefenen, een kopje koffie wil drinken en van gezelligheid houdt!


Taalles voor vrouwen: Op dinsdagochtend van 9:30-11:00 uur wordt in de Buurtgarage (Valleiweg 16) Taalles aan vrouwen gegeven. Op verschillende niveaus wordt er geoefend in schrijven, luisteren, lezen en spreken.


Klik en Tik: Wil je leren hoe je op de computer kunt werken? Wil je iets bestellen via een website? Moet je een sollicitatieformulier via een website invullen? Dan kun je oefenen bij Klik en Tik. Iedere dinsdag van 13:00-14:00 in de Buurtgarage (Valleiweg 16) en in de bibliotheek in Rhenen op donderdag van 10:00-11:00 uur.


Verteltas: De Verteltas start ook weer. Borduren, haken, breien, naaien en Nederlands spreken kun je op woensdag van 9:00-11:00 uur in De Westpoort.


Inloopspreekuur: Iedere donderdag van 14:00-16:00 uur kun je langskomen bij het inloopspreekuur in De Westpoort. Samen kijken we dan naar wat je wilt leren. Voor meer informatie kun je bellen met Nicole Vijgeboom (Taalhuiscoördinator) 06 42531554.