Afbeelding
Foto:

Specialist in kappen, rooien en snoeien van bomen

Het bijzondere machinepark van S. de Vree...

DODEWAARD – Kappen, rooien, snoeien van bomen en nog meer is het specialistisch werk van loonbedrijf S. de Vree in Dodewaard. En dat doet eigenaar Sander en zijn team met een uniek machinepark, dat onlangs nog verder is uitgebreid. Ook nu weer geheel aangepast aan de eigen ideeën van Sander en medewerker. Voor de opdrachtgever betekent dat een karwei efficiënt, sneller en geheel naar wens wordt uitgevoerd!


Sander de Vree heeft al meer dan veertig jaar een naam op het gebied van bomen kappen en snoeien, inclusief het hout versnipperen en boomstronken frezen. Hij is een professional in zijn vak en draagt (als voormalig constructeur) zelf ook bij aan de vernieuwingen in deze branche. Sander beschikt over een machinepark, dat regelmatig wordt verbeterd. Zo ook nu. Hij vertelt met trots (en een beetje ondeugend) over zijn nieuwere ‘tractortje’ van 400 pk voor de snippermachine, dat niet alleen gemakkelijker zwaar werk verricht, maar ook nog eens minder CO2 uitstoot!


Met name is de versnipperlijn verbeterd. De kraan met vooral de bosfrees is een aanwinst. Deze kan een stam met een doorsnee van meer twintig centimeter versnipperen. Ideaal voor in bermen met veel struikgewas, waarbij de ondergrond erna weer veilig gemaaid kan worden.


Ook stronken kunnen door De Vree verwijderd en compleet versnipperd worden. En een boom kappen op een moeilijk bereikbare plaats? Hiervoor zijn vele mogelijkheden! Kijk op www.sdevree.nl. En vraag hem maar naar de mogelijkheden. Want zoals Sander het zegt: “We maken met onze machines geen afval. We verwerken alles tot grondstoffen, die we goed kunnen gebruiken. Kostenbesparend en goed voor ’t milieu!”

Loonbedrijf S. de Vree, Molenhofstraat 19, Dodewaard; 0488 411425 / 06 53133327; www.sdevree.nl.