Buurtgarage. (foto: Marjolein Siebelink)
Buurtgarage. (foto: Marjolein Siebelink)

Mantelzorg of vrijwilligerswerk? Bezoek De Buurtgarage

RHENEN - Vragen bij mantelzorg? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Beter leren werken met de computer of op zoek naar hulp bij financiën? Kom langs bij de Buurtgarage aan de Valleiweg in Rhenen. Ook voor een goeie bak!


In Rhenen, Elst en Achterberg zijn er legio mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Dat laten we je graag zien op samen.rhenen.nl. En in de Buurtgarage! Vanaf 1 september kun je daar elke vrijdag terecht van 10 tot 12 uur om meer informatie te krijgen over vrijwilligerswerk. Daarnaast zijn vrijwilligersorganisaties van harte welkom tijdens deze inloop. Loop je als bestuur tegen vraagstukken aan? Wil je vrijwilligersvacatures plaatsen op samen.rhenen.nl? We helpen je graag verder. Uiteraard kun je ook telefonisch met ons contact opnemen via 06 45849059.

Het spreekuur van het Mantelzorgknooppunt is nu al elke maandag van 10.00 – 12.00 uur en dat blijft doorlopen, ook in september. Heb je als mantelzorger vragen of zoek je advies? Wil je als ondersteuner van mantelzorgers informatie? Kom langs of bel met 06 45849059.

Het Budget Advies Centrum (BAC) huist ook in de Buurtgarage. Donderdag 3 en 17 september van 10.00 – 12.00 uur ben je van harte welkom. Je kunt informatie krijgen over hulp bij (dreigende) schulden en hulp bij je financiële administratie.


Adres en contact

De Buurtgarage, Valleiweg 16 in Rhenen, naast Sportschool Van Laar. Inschrijven ter plaatse in verband met coronaregels. Contact: Marjolein Siebelink 06 19426967 en Kitty van den Hoek 06 45849059 van Welzijn Rivierstroom. De Buurtgarage wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Rhenen.