Tjark Struif Bontkes en Bassel Rezek voor de Buurtgarage. (foto: Tjark Struif Bontkes)
Tjark Struif Bontkes en Bassel Rezek voor de Buurtgarage. (foto: Tjark Struif Bontkes)

Nu ook avondspreekuur Formulierenbrigade op Rhenen Hoog!

RHENEN - Steeds meer mensen weten de Formulierenbrigade te vinden op donderdagochtend in de Westpoort. Sinds december 2017 helpen vrijwilligers van de Formulierenbrigade mensen die moeite hebben met de procedures voor het aanvragen van ondersteuning door de overheid.


Daarbij kan men denken aan minimaregelingen, kwijtschelding gemeente- en waterschapbelastingen, het aanvragen van huur- en zorgtoeslag, bijstand, leerlingenvervoer, geldproblemen, kinderopvangtoeslag, maar ook het indienen van eenvoudige belastingaangiftes.

Om ook de mensen van dienst te zijn, die overdag niet in de gelegenheid zijn de Formulierenbrigade te bezoeken, is besloten om met ingang van 2 september ook een avondspreekuur in te stellen.

Dit spreekuur zal voorlopig worden bemenst door Bassel Rezek en Tjark Struif Bontkes en vindt plaats in de Buurtgarage (voorheen Buurthuiskamer) op Rhenen Hoog op de woensdagavonden van 19.00 – 20.30 uur. Wel is het verzoek om van te voren even telefonisch een afspraak te maken: 06 83388930.

Als blijkt dat dit aan de behoefte voldoet dan zal het aantal vrijwilligers, momenteel vijf, uitgebreid moeten worden. GeĂ¯nteresseerden kunnen daartoe contact opnemen met bovengenoemd telefoonnummer of via de email: info@formulierenbrigaderhenen.nl.

Bericht insturen?

Stuur uw bericht eenvoudig in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. klik op: 'Nieuws insturen' en de rest wijst zich vanzelf. Vragen? Bel: 0481-464770.