Oud Rhenen zoekt

redactieleden en vormgever

RHENEN – De Historische Vereniging Oudheidkamer Rhenen en omstreken is op zoek naar redactieleden en iemand die het verenigingsblad vorm kan geven, een DTP’er dus.


Het verenigingsblad kreeg in 2018 een nieuwe redactie en een professioneel uiterlijk. Ook de verhalen daarin waren gevarieerd, met meer aandacht voor onderwerpen uit de naoorlogse jaren. Het oogstte alom veel lof. De nieuwe redactie gaf richting aan de nieuwe koers. Onlangs gaven de drie redactieleden en de uitgever aan om met ingang van het nieuwe jaar de taken aan anderen over te dragen.


Het bestuur heeft besloten om op dezelfde voet door te gaan. Dus driemaal per jaar een uitgave van 48 pagina’s, full-colour en professioneel vormgegeven. Daarom wordt gezocht naar belangstellenden voor deze taken. Er wordt gekeken binnen de eigen gelederen/werkgroepen. Ook anderen die de rijke historie van de gemeente Rhenen een warm hart toedragen kunnen zich aanmelden. ‘’Ook vragen wij ons af of er mensen zijn die DTP (opmaak) vaardigheden bezitten en daarvoor ook de apparatuur (computer, opmaaksoftware en scanner) in huis hebben. Deze mensen willen wij vragen of zij de opmaak van Oud Rhenen voor hun rekening willen nemen. Dat gebeurt aan de hand van een vast stramien’,’ zegt een woordvoerder. Info: secretaris Gerrit van Nieuwenhuizen (0317 614273) of info@oudrhenen.nl.