Bewoners van De Appelenburg zitten al klaar. (foto: Frederike Goulmy)
Bewoners van De Appelenburg zitten al klaar. (foto: Frederike Goulmy) Frederike Goulmy

IJs voor De Appelenburg in Dodewaard

DODEWAARD - Zondag werden de bewoners verrast door mobiele ijssalon 'IJs op wielen' met een heerlijk ambachtelijk gemaakt Italiaans ijsje.


Terwijl de bewoners heerlijk in het zonnetje zaten te genieten van hun middag kwam er een elektrische ijskar voorrijden. Familie Derksen (van schildersbedrijf Derksen uit Andelst) had voor deze smakelijke verrassing gezorgd.

De dames en heren van de Appelenburg lieten zich het heerlijke ijs goed smaken. Er waren meerdere rondes nodig om alle smaken uit te proberen. Het was voor 'IJs op wielen' de eerste keer met hun nieuwe elektrische ijsscooter dat ze mensen voor hun heerlijke Italiaanse schepijs mochten laten smelten! Volgens Wim Derksen en de bewoners voor herhaling vatbaar!

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Uw bericht kunt u eenvoudig insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik bovenaan eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws insturen'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst. Een (rechtenvrije) foto mag uiteraard wel. Graag zelfs. Vragen? Bel: 0481-464770.