Ontwerp nieuwe school. (foto: GAJVBW architecten)
Ontwerp nieuwe school. (foto: GAJVBW architecten) GAJVBW architecten

Daltonschool Rhenen gaat naar tijdelijke locatie

RHENEN - Lang verwacht, maar nu is het zover. Daltonschool Rhenen krijgt een nieuwe school. Maar voor het zover is wordt er eerst gesloopt en gebouwd. Komende week wordt de school verhuisd naar de nieuwe tijdelijke locatie: Acacialaan 11 (boven Kinderopvang Rhenen). Daar gaat de school met vier groepen ruim een jaar verblijven en dan verhuist ze weer terug naar het nieuwe pand.


De kinderen nemen op 14 juli op een feestelijke manier afscheid van het gebouw. Ze hebben die middag een feest en uiteraard krijgen de kinderen een blijvende herinnering aan de school. De verhuizing naar Acacialaan 11 gaat op 15, 16 en 17 juli plaatsvinden. De nieuwe school wordt namelijk gebouwd op dezelfde plek. We gaan in de nieuwe school samenwerken met Kinderopvang Speelinn De Regenboog net als nu.

Daltonschool Rhenen is een kleinschalige school met oog voor ieder kind. "We werken met combinatiegroepen en geven les met als basis de kernwaarden van Daltononderwijs: zelfstandigheid, samenwerken, reflectie, vrijheid en verantwoordelijkheid en effectiviteit. Zo werken wij met onze leerlingen aan hun toekomst. Wij zijn erg enthousiast over het ontwerp van ons nieuwe gebouw, waar ons onderwijsconcept nog beter tot zijn recht zal komen.

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom. Heeft u interesse in ons onderwijs of wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen via het emailadres: directie@daltonrhenen-elst.nl of u kunt bellen met 0317612161."

Daltonschool Locatie Bantuinweg. (foto: Corrie van Buuren)
Kinderen van groep 1 en 2 lopen Daltonschool Rhenen uit. (foto: Corrie van Buuren)