Afbeelding
Foto:

De SNS-winkel in Rhenen is weer open!

RHENEN - Op maandag 15 juni is de SNS-winkel aan de Fredrik van de Paltshof 16 na een grote verbouwing feestelijk geopend. Met het nieuwe warme interieur wil SNS de klanten laten zien dat we dichtbij zijn, middenin de samenleving, laagdrempelig en vertrouwd.


In de winkel kun je terecht voor je dagelijkse bankzaken en advies op maat. Ook is er ruimte voor klanten en niet-klanten voor het volgen van workshops, zoals “veilig online bankieren” of “huishoudboekje op orde” en wordt de winkel opengesteld voor stichtingen en verenigingen die zich net als SNS inzetten voor een financieel onbezorgde samenleving zoals SchuldHulpMaatje. Zij kunnen gebruik maken van de ruimtes in de winkel voor bijvoorbeeld vergaderingen, klantafspraken of cursussen.

Na de toespraak van de nieuwe winkelmanager Pascal Schellings heeft SNS vijf ex-banklaptops gedoneerd aan de stichting SchuldHulpMaatje Rhenen, in samenwerking met ICT Vanaf Morgen. Dit vanwege hun inzet om mensen met financiële problemen te helpen hun situatie weer onder controle te krijgen en te sturen naar zelfredzaamheid en bewust financieel gedrag. Na de toespraak werd geheel in stijl het lint bij de deur doorgeknipt door de heer Dirk van Doorn. Een bekend gezicht in Rhenen en eigenaar van de brocantezaak in dezelfde straat.

Pascal: ‘Het was een geslaagde opening met enkele genodigden, wat buren en tevens was er een afvaardiging van de SNS directie aanwezig. Uiteraard geheel volgens de Coronaregels. Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden, klant of geen klant, loop eens bij ons binnen. Het team van SNS Rhenen staat voor u klaar.’ Onze openingstijden: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.