Hiphopdance. (foto: Juliën van der Slikke)
Hiphopdance. (foto: Juliën van der Slikke) Juliën van der Slikke

Jeugd enthousiast

uit de startblokken

LIENDEN - Vrijdag 1 mei stonden voor het eerst sinds zes weken weer jeugdlessen op het lesrooster van Healthclub Juliën. De activiteiten Judo, FitsKids, Hiphop en CrossBox/Bootcamp kwamen deze vrijdag aan bod, waar ruim veertig kinderen enthousiast de startblokken voor uit kwamen.


De hele maatschappij wordt overruled door het coronavirus, waarbij behalve de volwassenen ook de kinderen op non-actief werden gezet. De scholen werden gesloten, sportverenigingen en sportscholen die hun deuren moesten sluiten, oma`s en opa`s mochten niet bezocht worden en spelen met vriendjes moest beperkt blijven.

Er bleef niet veel anders over dan langer op bed blijven liggen, af en toe een online lesje volgen, beetje chillen of gamen en anders Netflix kijken. De aankondiging dat de scholen na de meivakantie weer (gedeeltelijk) open gaan en dat sporten voor kinderen tot en met 18 weer mogelijk is, is voor iedereen een verademing.

De jeugd is in 2 groepen gedeeld, tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 18 jaar, waarbij de tweede groep de 1,5 meter regel in acht moet houden. Healthclub Juliën heeft 22 groepslessen op het rooster, waaronder diverse soorten dans (street, urban, hiphop, fiësta), karate, judo, bootcamp, crossbox, boxing.

Vrijdagmiddag en -avond de Kick-off. De energie spat er van af, je ziet de jeugd genieten en vol enthousiasme meedoen.

Zaterdag 2 mei staat er een bootcamp op het rooster en maandag weer een compleet nieuw rooster. "Wil je deelnemen dan kan dit door je via www.healthclubjulien.nl aan te melden of via receptie@healthclubjulien.nl (leden van 13 tot en met 18 jaar kunnen dit via de Juliën-App doen).