Uitreiking hoofdprijs aan mevrouw Otte. (foto: Max Timons)
Uitreiking hoofdprijs aan mevrouw Otte. (foto: Max Timons)

Galerijquarantaine

doorbroken met quiz

RHENEN - De bewoners van een appartement aan de Valleiweg in Rhenen hadden (gezien de coronacrisis) een leuk idee bedacht. Omdat zij niet bij elkaar mogen zijn en toch met elkaar iets willen doen organiseerden ze een quiz. Bekend is natuurlijk de pubquiz, maar ditmaal werd het een galerijquiz. Een mooi streven dat best navolging verdient in de regio!


Gezien het mooie weer hadden verschillende bewoners hier gehoor aan gegeven. Zij stonden en zaten voor hun eigen woning, zodat er afstand gewaarborgd was.Vanaf de begane grond werden, via geluidsversterking van René Poelgeest, door Gera Oppelaar de vragen gesteld.


Fanatiek

Sommige bewoners waren nog best fanatiek, waardoor anderen natuurlijk het niet konden laten een kwinkslag te laten horen. De uiteindelijke winnaar werd mevrouw Otte. Zij wist op 53 vragen het juiste antwoord te geven. Ze kreeg een cadeaubon van het jubilerende tuincentrum De Wildernis in Achterberg.

Mevrouw Heijink scoorde 48 goede antwoorden. Voor haar lag een doos chocolade klaar. Ook de familie Hartman kreeg deze prijs. Zij noteerden 23 goede antwoorden. De troostprijs was een portemonnee.
De deelnemers kunnen terugzien op een gezellig avond in deze lastige en soms moeilijke tijd.

Deelnemende buren. (foto: Max Timons)