Afbeelding
Foto:

Juwelier Van Schaik

verkoopt online

ZETTEN - De website juwelier Van Schaik is onlangs vernieuwd, al heel wat jaren kunnen klanten online terecht om de uitgebreide collectie sieraden en horloges te bekijken.


Tegenwoordig wordt er veel online gekocht maar het merendeel van de klanten van Juwelier van Schaik oriënteert zich wel online, maar komt dan naar de winkel in Zetten om het product beter te bekijken voordat het aangeschaft wordt. Het is wel goed om te weten dat direct kopen in de webwinkel wel kan en dat het merendeel van de producten die op de website staan ook op voorraad zijn en direct geleverd kunnen worden.

"Wij zijn ons bewust van de huidige situatie in het land en begrijpen dat mensen misschien liever op afstand kopen. Daarom bieden wij de service om alle producten die bij ons online verkocht worden gratis thuis te bezorgen. Als u bij ons iets online niet kunt vinden, wil dit niet zeggen dat we het niet hebben en kunt u telefonisch contact op nemen. Wij helpen u graag.”

"Vooralsnog is er geen reden de winkel niet te bezoeken, bij ons zijn over het algemeen geen grote aantallen klanten tegelijk in de winkel en wij houden ons aan alle voorschriften qua hygiëne. Zijn er veranderingen betreffende onze openingstijden dan melden wij dit op onze Facebook pagina."

Juwelier Van Schaik, Hoofdstraat 54, Zetten; 0488 452745; geopend van dinsdag - zaterdag; www.juweliervanschaik.nl 24/7.