Paasmusical

'Jezus leeft'


RHENEN - Kinderkoor Sing4Joy treedt op met de paasmusical 'Jezus leeft' op 8 april in de Cunerakerk.


Iedereen is welkom om te komen kijken. In de musical wordt gezongen, gespeeld en gedanst voor en door kinderen. Een prachtige manier om kinderen iets bij te brengen over pasen.

Save the date: 8 april om 18.30 uur in de Cunerkerk in Rhenen. De entree is gratis, een donatie voor de onkosten wordt gewaardeerd.


Betuwse Korenavond in Ochten gaat niet door


OCHTEN - Op 19 maart stond gepland dat de Betuwse Korenavond zou plaatsvinden in het Dorpshuis in Ochten.


"Maar doordat het Corona virus zich zo uitgebreid heeft, kunnen wij het niet riskeren dat er mensen ziek worden. We proberen het natuurlijk wel op korte termijn in te halen. Houd de krant maar goed in de gaten hierover", aldus het Dodewaards Mannenkoor, de Lofstem uit Heteren en het Kesterens Gemengd Koor.


Kom meedoen...


NEDER-BETUWE - "Wij zijn Lieke Capelle, Chardonnay Boers en Lisa Wellij. Wij doen een challenge voor school (Helicon Kesteren)."


"Wij gaan een mini-wedstrijd organiseren voor kinderen met een beperking/geld problemen hebben." De is bij v.v.Uchta (Ochten) op zaterdag 4 april van 14:00 tot 16:00 uur. Wij zorgen voor limonade. En neem zelf iets lekkers mee. De leeftijd is van 9 tot 14 jaar. Wie wil inschrijven, moet naar Chardonnayboers2006@gmail.com mailen."

Met vriendelijke groet Lieke Cappelle, Chardonnay boers en Lisa Welij.


Film 'Blik op Vrijheid' gaat niet door

RHENEN - De vertoning van de film 'Blik op vrijheid' gaat niet doorgaat op 24 maart.


Zodra een nieuwe datum is vastgesteld, zal deHistorische Vereniging Oudheidkamer Rhenen en omstreken dit een ieder informeren.