Boetseerwerk gemaakt door cursisten. (foto: Mariëlle Wintgens)
Boetseerwerk gemaakt door cursisten. (foto: Mariëlle Wintgens) Mariëlle Wintgens

Klei aan de keukentafel

RHENEN - Wilt u echt weer eens tijd voor uzelf en creatief bezig zijn? Dan is er nu goed nieuws. Mariëlle Wintgens is terug met 'Klei aan de keukentafel'.


Vanaf 19 maart start op donderdagavond een nieuwe cursus boetseren in Rhenen en vanaf 7 april op dinsdagavond ook in Wageningen. De liefhebbers van speksteen bewerken kunnen op woensdagochtend voor korte workshops terecht in Rhenen en Wageningen. De workshops en cursussen zijn zeer geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden is er genoeg uitdaging.

Neem voor meer informatie een kijkje op www.mariellewintgens.nl en meldt u snel aan via info@mariellewintgens.nl.


Ladies Bingo Party Dodewaard gaat niet door


DODEWAARD - Vrijdag de dertiende zouden we de ongeluksdag omzetten in een fantastische geluksdag voor het goede doel ALS. Het mocht helaas niet zo zijn door de verscherpte maatregelen die gesteld zijn door het coronavirus.


"We hadden meer dan honderd kaartjes verkocht, dus vielen we onder een evenement boven de 100 mensen. Het was een enorme teleurstelling na al het werk wat we ervoor gedaan hebben, maar we moeten er ook niet aan denken dat het mis gegaan zou zijn", aldus de aangeslagen Annemarie en Andrea. "We wachten de berichtgeving af en plannen dan een nieuwe datum." Deze zal gecommuniceerd worden via de facebookpagina Ladies BingoParty.

Boetseerwerk gemaakt door cursisten. (foto: Mariëlle Wintgens)
Boetseerwerk gemaakt door cursisten. (foto: Mariëlle Wintgens)