Kunst van Willemien Schouten en Gea Smalburg. (foto: Ulanda van den Brink)
Kunst van Willemien Schouten en Gea Smalburg. (foto: Ulanda van den Brink) Ulanda van den Brink

Facelift voor woonkamer Westpoort

RHENEN - Menig bezoeker heeft al aangenaam verrast rond gekeken in de vernieuwde woonkamer van De Westpoort. Met grote dank aan Interieurstyliste Ulanda, die ons geadviseerd heeft in het sfeervoller maken van de ruimte door kleurgebruik, toevoeging en opstelling van meubels, decoratie en groene planten!


De nieuwe kleuren uit haar eigen kleurenlijn van Lifestyle by Global Paint blijken uitermate geschikt voor het exposeren van de prachtige schilderijen van de Rhenense kunstenaars Willemien Schouten en Gea Smalburg. De vrolijke kleuren en prachtige beelden van mensen en dieren schitteren op je af. Op een dag in januari is er gezamenlijk een hele dag geschilderd door Steef, Ria, Leo, Dennis, Jurgen en Bert met ondersteuning voor de innerlijke mens met kopjes koffie en thee en een huisgemaakte soep door Grada en Christa.

Dat er veel creativiteit leeft onder de Rhenense inwoners zien we ook terug in het open atelier wat gerund wordt door Ria, Sandra en Christa. Wekelijks zien we de prachtigste dingen ontstaan. Er wordt gehaakt, geknoopt, geboetseerd, kaarten gemaakt. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. We zijn dan ook heel blij met al het creatief materiaal wat ons geschonken wordt. Daarmee blijft de kostendrempel voor onze bezoekers heel laag en is er altijd wel voor iedereen wat te doen.

"Heeft u nog creatief materiaal over? Wij gaan er graag mee aan de slag. Of bent u thuis heel creatief, maar zou u het gezelliger vinden om met meerdere mensen te knutselen? Voor meer informatie over deze inloop kunt u bellen met Carolien van Ginkel, coördinator van het InlooPPunt in De Westpoort op 06 36034663."