Training voor werkzoekenden

RHENEN - Na succesvolle afronding van eerdere groepen start op 25 maart de vijfde JobGroup voor werkzoekenden in Rhenen. Deze training vindt plaats in de Gedachteniskerk in Rhenen op zeven opeenvolgende woensdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. De training wordt kosteloos aangeboden en je kunt je nog inschrijven.


Jobhulpmaatje is er voor jou als je je baan hebt verloren, of als je bij je huidige baan niet meer op plek zit en (ander) werk zoekt. Vrijwilligerswerk kan ook een doel zijn. Onder het motto ‘Samen werkt het!’ helpen we je graag verder in de zoektocht naar een baan die bij je past.

In een JobGroup ga je samen met andere werkzoekenden doelgericht aan de slag aan de hand van zeven thema’s: 1. Hoe kom ik hier? 2. Wie ben ik? 3. Wat kan ik? 4.Wat wil ik? 5 Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit? 6. Hoe presenteer ik mezelf (onder andere het schrijven van een cv)? 7. Dit ben ik! Door ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden ondersteun je elkaar. Er wordt ook gebruikt gemaakt van een professioneel online testprogramma: het LDC. Aan dit programma is een uitgebreid vacatureoverzicht gekoppeld.

Wil je na zeven bijeenkomsten verder begeleid worden? Dan kun je ook een individueel traject starten met een maatje: een JobHulpMaatje is een gecertificeerde en opgeleide vrijwilliger die naast een werkzoekende staat en helpt bij het vinden van (on)betaald werk.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van www.JobHulpMaatjeRhenen.nl Meer informatie via de mail: info@jobhulpmaatjerhenen.nl of telefonisch via coördinator Eline van Berkum 06 20384182.