(foto: Tamara van den Berg-Kwint)
(foto: Tamara van den Berg-Kwint) Foto:

Dames T&P Sport in actie

OMMEREN - Zaterdag 1 februari deden een aantal dames van T&P Sport mee aan de tweede rayonwedstrijd van het seizoen in Culemborg.

Als eerste mochten de jonge talenten van de vereniging uit Ommeren laten zien waar ze hard voor hadden getraind. Marloes heeft lang geoefend op de buikdraai en wist deze te tonen tijdens de wedstrijd. Ze werd beloond met een 13e plek. Faye turnde een nette vloeroefening en ook voor Evelien was vloer haar sterkste onderdeel. Deze dames eindigden respectievelijk op een 14e en 15e plek. Loïs heeft zichzelf ook goed verbeterd sinds de vorige wedstrijd en heeft een stabiele wedstrijd geturnd. Zeker op vloer heeft ze mooie dingen laten zien en ze eindigde op een 9e plek.

Toen was het de beurt aan Eline om de beste kant van zichzelf te laten zien. Dit heeft ze erg goed gedaan want ze wist met haar hoge concentratie en doorzettingsvermogen de eerste plek te bemachtigen. Ten slotte mochten de senioren dames de wedstrijdvloer op. Rowena liet zien dat ze niet misplaatst is tussen de senioren, en wist met haar zeer nette uitvoeringen op alle toestellen een tweede plek te behalen. Kyara heeft risico genomen op vloer wat positief voor haar uitpakte en ze eindigde op een mooie negende plek. Willemijn liet een mooie oefening op balk zien maar miste wat punten op vloer en behaalde een 13e plek. Jasmijn liet een heel aantal punten liggen op sprong en vloer, maar turnde verder een nette wedstrijd en ze eindigde op een 18e plek.