Bingo in Kesteren

KESTEREN - Zaterdag 8 februari is er een grote bingo in Ons Dorpshuis. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur.

De bingo is aan de Nedereindsestraat 27a en wordt verzorgd door vrijwilligers van Swan. Voor info: 0488 427882 of 0612438723.

Computercursus voor senioren

OPHEUSDEN - Stichting WelzijnsActiviteiten Neder-Betuwe (SWAN) biedt in samenwerking SeniorWeb start op 12 en 13 februari 2020 een computercursus voor senioren 50+.

Het betreft: iPad basiscursus (Apple) en Tablet basiscursus (Samsung); Fotoboeken maken met Albelli. Zich hier voor opgegeven kan. De cursussen worden overdag op woensdag en donderdag gehouden in de vergaderzaal van De Biezenwei in Opheusden. Aanmelden en informatie Hermine Martens of Dini Weiman; 06 15241900, e-mail: digi@swanwelzijn.nl.

Inloopspreekuur e-books

DODEWAARD - "Heb je hulp nodig bij het lenen of lezen van de e-books van de online Bibliotheek? Kom dan naar het inloopspreekuur e-books op donderdag 6 februari tussen 11.00 en 12.00 uur in de bibliotheek Dodewaard, Wilhelminalaan 3. We helpen je graag!"

"De uitleg is gratis. Neem je e-reader, smartphone of tablet mee. Aanmelden is niet nodig. Met een bibliotheekabonnement kun je zonder extra kosten e-books lenen bij de online bibliotheek. De uitgebreide collectie e-books is te lezen op een e-reader, smartphone, tablet of computer. Je registreert je eenmalig bij de online bibliotheek en downloadt de e-books vanuit je luie stoel. In de e-bookscollectie vind je duizenden titels: literaire romans, thrillers, kinderboeken, poëzie en natuurlijk non-fictie over bijvoorbeeld werk en studie, geschiedenis en politiek, mens en maatschappij. Meer informatie over e-books lenen vind je op www.bibliotheekrivierenland.nl/e-books. Veel gestelde vragen en antwoorden over het lenen van e-books vind je ook op www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice."