Een volle zeecontainer voor Togo! (foto: Lobke van Veenendaal)
Een volle zeecontainer voor Togo! (foto: Lobke van Veenendaal) lobke van veenendaal

De Schoenendoos-actie is klaar!

OCHTEN - De Schoenendoos-actie is klaar en de gevulde schoenendozen zijn onderweg naar Togo en Roemenië!

"Donderdag 16 januari hebben we dan toch echt de laatste doos gedaan....Het uitzoeken zit erop! Afgelopen vrijdag (24 januari) is de zeecontainer geladen. Deze is inmiddels op weg is naar Togo, waarvan de verwachting is dat hij er over twee maanden zal zijn."

Ruim 8.000 schoenendozen gecontroleerd en verzendklaar mogen maken. Dus ook ruim 8.000 kinderen blij! Naast Togo ook nog een klein aantal dozen voor Roemenië mogen maken! Soms wel lange dagen (08.00 tot 22.30 uur) maar met veel liefde gedaan! Veel mooie dozen voorbij zien komen waar echt aandacht aan besteed was. Ook best veel persoonlijke berichtjes in de dozen aangetroffen wat echt hartverwarmend was om te lezen. Zeker blijven doen!

"Helaas ook veel dozen welke te groot of te klein waren... (staat toch echt duidelijk in de folder..hmm). En dozen waar we nog nét even iets extra's in konden doen omdat er ruimte over was, of ontstond door het verwijderen van het verpakkingsmateriaal. Zo krijgt ieder kind een mooi én goed gevulde doos! Ook was het fijn dat we dit jaar veel nieuwe gezichten zagen, die graag wilden komen helpen. Zonder vrijwilligers kunnen we niet, dus mooi om te zien dat de groep zich uitbreidt. Hierbij dus ook gelijk een bedankje aan een ieder die geholpen heeft onder wie de sponsoren voor hun financiële bijdrage, waarmee we hier we mooie materialen hebben kunnen kopen. Maar ook een bedankje naar alle dagbestedingen, speelgoedbanken, verschillende werkgroepen en een ieder die op wat voor een manier zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan mooie materialen voor de actieperiode", aldus Lobke, Arie & Conny.