Afbeelding
Foto:

Klaar voor een duurzame toekomst

Installatiebedrijf Hans van 't Hullenaar BV neemt ETB-Balk BV over

BEMMEL- Er prijkt een nieuw logo met een nieuwe naam aan de gevel van Installatiebedrijf Hans van 't Hullenaar: Willie Ratering, eigenaar van Elektrotechnisch Installatiebureau Balk BV, draagt zijn bedrijf over aan familiebedrijf Hans van 't Hullenaar BV.

'Voor mij is het tijd om de tweede helft van mijn leven een andere invulling te geven', legt Willie uit, 'en ik heb er alle vertrouwen in dat ik in familiebedrijf Hans van 't Hullenaar een betrouwbare overnamepartner heb gevonden'. Noud van 't Hullenaar en zijn zus Yvonne zijn bijzonder trots dat hen deze kans is gegund. Zij zijn de tweede generatie binnen het familiebedrijf dat hun vader Hans oprichtte. 'Wij zijn blij met deze uitbreiding omdat de werktuigbouwkundige installaties en de elektrotechnische installaties steeds meer in elkaar verweven raken door de ontwikkelingen op de duurzame markt', legt Noud uit. 'Onze bestaande elektra- afdeling is met deze overname gelijkwaardig aan onze w-afdeling. Met deze overname kan onze E-afdeling u nog beter van dienst zijn en u de service en kwaliteit verlenen zoals u al jarenlang gewend bent van ons.'

Alle diensten onder één dak

Aan alle expertise die van 't Hullenaar al ruim 50 jaar in huis heeft op het gebied van duurzame energietechnieken, onderhoud, elektrotechniek, centrale verwarming, gas, water, sanitair en airco verandert er uiteraard niets. Yvonne: 'We halen nu juist nog meer expertise in huis. Ook het vakkundige team van ETB-Balk BV wordt door ons overgenomen. Stuk voor stuk vakmensen op het gebied van elektra. ETB-Balk BV draagt immers ook al 60 jaar ervaring met zich mee. U kunt bij ons terecht voor de installatie van moderne elektrotechnische voorzieningen, domotica, beveiligingsinstallaties en het aanleggen van led- en noodverlichting . Bovendien kunt u het installeren van elektrische oplaadpunten, zonnepanelen, brandmeldsystemen, data- en telecomnetwerken met een gerust hart overlaten aan Hullenaar Balk Installatietechniek. Binnen het team zijn er tevens vakmensen gecertificeerd om NEN-keuringen te verrichten, zodat na de installatie van elektra ook het periodieke onderhoud en controle netjes voor u kan worden geregeld.'

Alle pijlen zijn gericht op een nog mooiere toekomst. Voor het bedrijf, maar ook voor de wereld. Duurzame ontwikkelingen worden bij Hullenaar Balk Installatietechniek op de voet gevolgd. Alle kennis van deze technieken zoals warmtepompen, houtpellet-CV-ketels, zonnepanelen en zonneboilers is up-to-date.

Hullenaar Balk Installatietechniek heeft niet alleen de competentie, maar ook de capaciteit om u in alle fasen van uw project van dienst te zijn. Voor zowel particulieren, bedrijven, architecten en bouwbedrijven als ook voor overheidsinstellingen is Hullenaar Balk Installatietechniek dé partner waar u op (en mee) kunt bouwen! (www.hullenaarbalk.nl)