Sporten in de kerstvakantie. (foto: KNGU)
Sporten in de kerstvakantie. (foto: KNGU) KNGU

Rennen, springen en dansen

in gymzaal Lienden tijdens de kerstvakantie!

LIENDEN - Wil jij ook in de kerstvakantie graag rennen, springen, draaien, rollen en klimmen? Kom dan naar de nieuwjaar-instuif van gymnastiekvereniging ILO op vrijdag 3 januari samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes (ook niet-leden zijn welkom)! Voor 2,00 euro mag je 1,5 uur komen turnen in de volle gymzaal van Lienden!

Speciaal voor deze dag heeft de vereniging een kar gehuurd bij de KNGU. Wat zit er dan allemaal in die kar? Nou, genoeg! We hebben twee trampolines, luchtmateriaal van Airtrack Factory, een airtumblingbaan, een beamer met scherm en meedansfilmpjes, linten, hoepels en knotsen en opdrachtkaarten voor diverse onderdelen van het beweegplein. Alle deelnemers krijgen een stempelkaart bij binnenkomst. Niet-leden die een volle stempelkaart inleveren, mogen op een later moment gratis twee lessen volgen bij de gymvereniging.

"Heb jij ook al zin om lekker een middag te sporten in de gymzaal? Kom dan naar de gymzaal in Lienden (Het Eindtoe 7, Lienden) voor de nieuwjaar-instuif! Van 13:00 - 14:30 zijn alle kleuters en kinderen tot en met groep 4 welkom. Van 14:30 - 16:00 uur zijn alle kinderen vanaf groep 5 welkom." Meer informatie staat op de website en facebookpagina van gymnastiekvereniging ILO.