Jobhulpmaatjes Rhenen. (foto: Maurits van Essen)
Jobhulpmaatjes Rhenen. (foto: Maurits van Essen)

JobHulpMaatje Rhenen

kandidaat voor Appeltje van Oranje

RHENEN - De maatjes van alle JobHulpMaatje-locaties in Nederland zijn door het Oranjefonds genomineerd voor een Appeltje van Oranje. Het appeltje zal volgend jaar rond mei worden uitgereikt door Koningin Maxima aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen aan de samenleving.


De Appeltjes van Oranje 2020 staan in het teken van initiatieven die maatjes voor langere tijd bij elkaar brengen. En dan vooral mensen die elkaar niet zomaar vanzelfsprekend ontmoeten. Zij leren van elkaar, trekken samen op en zetten echt stappen om beter ‘samen te leven’ in onze samenleving. Van 6 tot en met 15 januari wordt de verkiezing gehouden. Vooruitlopend op de stemronde wil JobHulpMaatje Rhenen zoveel mogelijk volgers verzamelen op Facebook, LinkedIn en Instagram. "Mogen we dan ook rekenen op jouw stem?"

JobHulpMaatje Rhenen

"Heb je je baan verloren of zit je niet op je plek? En vind je het fijn als iemand met je meedenkt? Met een JobHulpMaatje kom je verder! Een maatje is een gecertificeerde vrijwilliger die je helpt met mentale en praktische hulp en die echte aandacht voor je heeft. Het concept van JobHulpMaatje bestaat daarnaast uit JobGroups en netwerkcafé-ontmoetingen. Dit jaar hebben we al ruim 35 mensen hulp kunnen bieden waarvan meer dan de helft inmiddels een baan heeft gevonden. Je vindt ons op www.jobhulpmaatjerhenen.nl." Contactgegevens Coördinatoren: Eline van Berkum 06 20384182 of Cora van den Berg 06 20310418.