Luna en Silke in de turnhal van Beekbergen. (eigen foto)
Luna en Silke in de turnhal van Beekbergen. (eigen foto)

Mooie afsluiting van het jaar

voor turnsters DGV Dodewaard

DODEWAARD - Drie weken na de eerste plaatsingswedstrijd stond de tweede alweer op het programma voor de DGV Dodewaard turnsters die uitkomen in de derde divisie.

Silke Verwoert (Junior) was al vroeg in de turnhal in Beekbergen. Helaas moest ze het zonder turnmaatje Kim van Merkenstein doen, want zij was geblesseerd. Kim zat wel op de tribune om haar aan te moedigen. Silke turnde opnieuw een goede wedstrijd. Ze werd dit keer eerste met haar brugoefening, maar viel helaas wel van de balk met het turnen van de arabier. Toch wist ze nog knap op alle toestellen in de top 5 te eindigen en het zilver te winnen!

Luna van der Goes (Jeugd 2) heeft zich deze wedstrijd sterk verbeterd ten opzichte van de vorige wedstrijd en dat was vooral zichtbaar op brug en sprong. Ook Luna had een val van de balk, maar desondanks werd ze vijfde in het eindklassement en liggen er weer kansen om zich te plaatsen voor de districtsfinale.
Ilse Pouwels (Jeugd 1) heeft de afgelopen weken niet optimaal kunnen trainen in verband met een knieblessure. Toch stond ze wel op de wedstrijdvloer. Vooral op sprong eindigde ze hoog met een 2e plaats. Ilse eindigde haar wedstrijd op een elfde plaats.

Op 25 januari is de laatste en beslissende wedstrijd. Hierna wordt bekend wie er door gaat naar de districtsfinale regio Oost.