Afbeelding
Foto: Foto:

Nieuw jaar nieuwe kansen

KESTEREN - Heeft u ook goede voornemens voor het nieuwe jaar en zou u ook wat meer en/of andere mensen willen ontmoeten? Dat kan bij de ouderenvereniging (55+) 'Ons Trefpunt' in Kesteren.

Open dag op donderdag 2 januari van 13:30 tot 16:30 uur in het Dorpshuis in Kesteren. De vereniging "Ons Trefpunt" organiseert voor de inwoners van Kesteren on omstreken (Gemeente Neder-Betuwe) verschillende activiteiten zoals: bingo, kaarten, sjoelen, biljarten, gezellig dagje uit enzovoort. Deze vinden plaats op drie middagen in de week in het Dorpshuis van Kesteren.

Al deze activiteiten kunnen ook helpen om eenzaamheid terug te dringen of juist zelfs voor te zijn. Gezellig met elkaar om de tafel, competitief of juist recreatief: zeker voor veel ouderen is dit van grote waarde.

Op de donderdagmiddagen van 13:30 tot 16:30 uur is er in de Rabo-zaal een kleine bingo en worden er andere spelletjes gedaan. Op maandag, dinsdag en donderdag kan er in de bar-zaal van 13:30 tot 16:30 uur gespeeld worden op twee biljarttafels en kan er tevens ook een gezellig kaartje worden gelegd.

Biljarten helpt bovendien mentaal en fysiek fit te blijven en is goed voor de coördinatie. Allemaal zaken die juist bij ouderen onder druk komen te staan. Het laagdrempelig kunnen binnenstappen bij de vereniging Ons Trefpunt maakt dit allemaal mogelijk.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen met Arie Kuhlman, 06 17150919 of Will Verwoerd,06 22204502.

Afbeelding