Publiek in afwachting van modeshow. (foto: Erik Helmers)
Publiek in afwachting van modeshow. (foto: Erik Helmers)

Kerstfair in Rhenen groot succes

RHENEN - Afgelopen zaterdag 14 december werd in Rhenen de kerstfair gehouden, inclusief de modeshow van en door de verschillende modezaken uit Rhenen.

Ondanks wat minder briljante weersomstandigheden werd de kerstmarkt goed bezocht. Ook de winkeliers en de horeca mochten niet klagen. Door het centrum reed een heuse arreslee, de kerstman was aanwezig met zijn maatje Rudolf het rendier en er waren diverse optredende artiesten. Kortom het was gezellig in Rhenen.

De modeshow werd ditmaal in een speciaal daartoe ingerichte tent gegeven, wat gezien de regenachtige omstandigheden als zeer plezierig werd ervaren, zowel door publiek als de mannequins (op het podium zowel de wat oudere MANnequin als twee zeer jonge mannequins).

De toeschouwers werden verrast op een aantal leuke presentaties en kregen een goede indruk van de kledingstijlen van de verschillende modezaken. Het was druk in de tent, waar de toeschouwers zich ook van een hapje en drankje konden laten voorzien (tegen betaling). De dag werd afgesloten met een feestje inclusief muziek in de feesttent. Ook hier lekker druk. Al met al een geslaagde dag.

Volgend jaar zijn er in Rhenen weer veel activiteiten, zowel georganiseerd door de winkeliersvereniging Rhenen Stad als de Oranjevereniging ( Koningsdag ) en het Cultuurplatform Rhenen.

Jongste mannequins voor Jola Mode. (foto: Erik Helmers)