KESTEREN - Zaterdag 14 december is er een grote bingo in Ons Dorpshuis in Kesteren.

Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur. Deze bingo aan de Nedereindsestraat 27a wordt verzorgd door vrijwilligers SWAN. Info 0488 427882 of 06 12438723.

Kerstbingo in Echteld

ECHTELD - Op vrijdag 13 december houdt Oranjevereniging Echteld haar traditionele kerstbingo.

Op deze bingo zijn naast eetbare prijzen voor een kerstdiner ook andere prachtige prijzen te winnen. Aanvang 20.00 uur (de zaal van dorpshuis De Hoge Hof is om 19.30 uur open).

Samen je interesses delen?

INGEN - Een vrouw in Ingen met interesse in interieur en tuinen zoekt een vrijwilliger die graag met haar eens in drie weken in gesprek wil gaan.

Mevrouw is door omstandigheden aan huis gebonden. Haar wens is samen met iemand kennis uit te wisselen en gewoon een fijn gesprek te voeren. Vind je het leuk om samen met haar in gesprek te gaan? Neem dan contact op met Ankie Bongers van Welzijn Rivierstroom op 06 22154619 of mail naar ankiebongers@welzijnrivierstroom.nl.

Fantastische opbrengst Leger des Heils

KESTEREN - Van 25 - 30 november was het collecteweek voor het Leger des Heils. Ook het enthousiaste collecteteam van Kesteren ging op pad.

Er werd een fantastisch bedrag van 1.605,87 euro opgehaald! Daarnaast was er nog een aantal pinbetalingen. "Al met al kunnen we terugkijken op een prachtig resultaat, waarvoor we alle gulle gevers in Kesteren hartelijk willen bedanken."

Kerstzangavond met Con Amore

TIEL - Christelijk Gemengd- en kinderkoor Con Amore uit Opheusden, verzorgt op 21 december het jaarlijks kerstconcert. Dit concert vindt zoals ieder jaar plaats in de Grote of Sint-Maartenskerk in Tiel.

Op het programma staan veel bekende, en ook wat minder bekende kerstliederen, afgewisseld met veel samenzang. Volgens traditie sluit het koor het concert af met het gezamenlijk zingen van het 'Ere zij God'. Het koor staat onder leiding van dirigent Johan Hulshof en vaste organist is Maarten van Dijk. Verder werken als solisten mee: Peter van Dinther (trompet), Elbert Hendriksen (panfluit), Elise Florissen en Joanne van Zetten (piano). De kerk gaat om 19.00 uur open en het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en er is een collecte ter bestrijding van de kosten.