Beau bij zijn met bloemen gevulde tuktuk. (foto: Bosje van Drosje)
Beau bij zijn met bloemen gevulde tuktuk. (foto: Bosje van Drosje) Bosje van Drosje

Sinterklaas en Bosje van Drosje

zetten de bloemetjes buiten

RHENEN - Sinterklaas heeft weer voet op Nederlandse bodem gezet en is druk om alle kinderen van cadeautjes te voorzien. Dit jaar heeft hij in de gemeente Rhenen hulp gezocht, zodat hij ook de volwassenen een leuke verrassing kan bezorgen.

Op 29 november is deze hulpsinterklaas, in de vorm van de twintigjarige Beau Drost van Bosje van Drosje, aanwezig in het centrum van Rhenen. Hier deelt hij emmers uit, die op 5 december niet onder de schoorsteen, maar voor de deur gezet kunnen worden. Op deze manier bezorgt Beau iedereen in de gemeente Rhenen een bloeiende Sinterklaas.

Over Bosje van Drosje

Bosje van Drosje is de onderneming van de twintigjarige Beau Drost. Ondernemersbloed stroomt door zijn aderen, allebei zijn ouders zijn ondernemer. Ook het bloemenvak is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Eddy Drost, stond meer dan veertig jaar op markten in de regio en Beau pakt het vak op zijn eigen manier op. Op vijftienjarige leeftijd begon Beau met het venten van bloemen op zijn bakfiets, later een TukTuk, in Elst. Inmiddels vindt Beau het tijd geworden dat het grotere regionale publiek met zijn bloemen kennismaakt. Daarom is hij gestart met een abonnementenservice, waarbij hij elke week verse bossen bloemen bezorgt.

Sinterklaas is voor Beau de perfecte gelegenheid om mensen kennis te laten maken met zijn bloemen. Daarom staat Beau op 29 november vanaf 17:00 uur in het centrum van Rhenen om zoveel mogelijk mensen te verrassen. Hier maken ze kans op een gratis bloemenabonnement, een verse bos of een leuke korting. Wat ze winnen blijft een verrassing tot Beau op 5 december hun emmers komt vullen.