Statiegeldactie Coop Dodewaard. (foto: muziekvereniging Kunst na Arbeid)
Statiegeldactie Coop Dodewaard. (foto: muziekvereniging Kunst na Arbeid)

Coop Dodewaard verrast Kunst na Arbeid

DODEWAARD - Woensdag 20 november werd muziekvereniging Kunst na Arbeid door supermarkt Coop Dodewaard verrast met een grote cheque. Eigenaar Leo van Dommelen reikte, in de vorig jaar volledig vernieuwde supermarkt, een cheque ter waarde van 838,50 euro uit.

In de periode juli tot en met september konden de inwoners van Dodewaard hun statiegeld bonnetjes doneren voor Kunst na Arbeid. Dat is massaal gedaan. In totaal is er in drie maanden tijd ruim 400 euro aan bonnetjes gedoneerd. De Coop heeft dat bedrag verdubbeld, waardoor er nu een bedrag van 838,50 euro naar Kunst na Arbeid gaat. Eigenaar Leo van Dommelen staat ook nu weer versteld van hoeveel er is gedoneerd. “Kunst na Arbeid kan met trots zeggen dat ze gesteund wordt door de inwoners van Dodewaard.” Zo zie je dat vele kleine donaties samen een groot bedrag vormen.

Het gedoneerde bedrag gaat gebruikt worden voor het opleiden van de jeugdleden. Dat is de toekomst van de vereniging. Coop Dodewaard, inwoners van Dodewaard worden namens Kunst na Arbeid bedankt voor deze steun. "Wilt u meer weten over wat muziekvereniging Kunst na Arbeid allemaal doet? Kijk dan eens op www.knadodewaard.nl."