Coop-ondernemers Achterberg. (foto: Coop Duijzer Achterberg)
Coop-ondernemers Achterberg. (foto: Coop Duijzer Achterberg) Coop Duijzer Achterberg

Feest bij

Coop Duijzer Achterberg!

ACHTERBERG - Coop Duijzer Achterberg bestaat tien jaar. Dat wordt op 12 oktober groots gevierd. Met suikerspinnen, koffie, thee, popcorn, gratis friet en heel veel te winnen prijzen!

‘Dit jubileum vieren we echt met onze klanten’, vertelt Pieter Duijzer. ‘Zij hebben ons tienjarig bestaan mogelijk gemaakt. We zijn sinds de start in 2009 met open armen ontvangen. Daar zijn we dankbaar voor!’

Zijn vrouw Marleen schetst het geplande spektakel op zaterdag 12 oktober. ‘Met het rad van Coop geven we de hele dag mooie prijzen weg. Er is koffie, thee, popcorn, een draaimolen, een suikerspinkraam en gratis friet. We nodigen alle klanten van harte uit. Het belooft een feestelijke dag te worden.’

Coop Duijzer is een prettige winkel voor mee dan alleen de dagelijkse boodschappen. Parkeren kan gratis en voor de deur. Het complete aanbod is doorspekt met producten van lokale leveranciers. Door te luisteren naar wensen van klanten wordt het assortiment continu uitgebreid. Om die reden heeft de Achterbergse winkel een uitgebreide afdeling zelfzorgmiddelen, de slijterij, een stomerijservice en bezorgt fruitmanden.

Daarbij is het Coop-team bepalend voor prettige sfeer in de winkel. Elke dag opnieuw staat een gedreven club dienstverleners voor u klaar. Zij helpen subtiel waar nodig en bezorgen desgevraagd uw boodschappen thuis. Ook in Rhenen en Veenendaal! Welkom in de winkel waar klantgemak bepalend is. In het bijzonder op zaterdag 12 oktober. Welkom bij Coop Duijzer Achterberg!