Afbeelding
Foto:

Liefde voor muziek!

RHENEN - Liefde is niet iets om voor jezelf te houden. Daarom wordt samen met gastsolist Irma ten Brinke een ode aan de liefde gebracht. Op zaterdag 2 november kan een ieder getuige zijn van dit spectaculaire concert van het Symfonisch Blaasorkest van Ons Genoegen Rhenen (SBo).

"De muziekstukken die we spelen zijn gerelateerd aan de liefde. In de stukken komen de verschillende aspecten van de liefde voor. Romeo en Julia, wie kent dit verhaal niet? Op deze avond voel jij liefdesepos gespeeld door het SBo tijdens de wereldberoemde suite van Sergei Prokofjev. De lijn tussen haat en liefde is maar dun…"

Over Irma ten Brinke
"We doen het niet alleen, sopraan Irma ten Brinke versterkt ons. Na haar doctoraalexamen Muziekwetenschap studeerde Irma zang in Utrecht en Amsterdam. Ze is thuis in verschillende klassieke muziekstijlen en ook moderne muziek draagt ze een warm hart toe. Dat belooft wat!"

Ook dit keer staat het orkest onder leiding van Willem van Zee. Deel de liefde, ben jij er bij op 2 november? De deur opent om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Bestel snel kaarten op de website van Ons Genoegen: www.onsgenoegen-rhenen.nl. Jongeren tot 18 jaar en studenten betalen 7 en voor volwassenen 10 euro in de voorverkoop. Kaartjes aan de deur kosten 13 euro.