De heer en mevrouw Bunt-Verwoert met wethouder Nees van Wolfswinkel. (foto: Van Beek Fotografie Dodewaard)
De heer en mevrouw Bunt-Verwoert met wethouder Nees van Wolfswinkel. (foto: Van Beek Fotografie Dodewaard) Van Beek Fotografie Dodewaard

Gouden echtpaar

in Opheusden

OPHEUSDEN - Op woensdag 25 september vierden de heer en mevrouw Bunt-Verwoert, dat zij elkaar 50 jaar geleden het jawoord gaven.

Namens de gemeente bracht wethouder Nees van Wolfswinkel het bruidspaar felicitaties en bloemen. Jaap Bunt (76), geboren in Rhenen, en Marie Bunt-Verwoert (77), geboren in Opheusden, zijn destijds in Kesteren getrouwd en altijd in Opheusden blijven wonen. Het echtpaar kreeg vijf kinderen en vijftien kleinkinderen.

De heer Bunt heeft gewerkt als vertegenwoordiger in bouwmaterialen. Mevrouw Bunt hielp andere gezinnen met het huishouden. Later nam ze de zorg voor onder meer de kinderen en het eigen huishouden op zich.

Op woensdag 25 september vierden de heer en mevrouw Bunt-Verwoert dat zij elkaar vijftig jaar geleden het jawoord gaven. Namens de gemeente bracht wethouder Nees van Wolfswinkel het bruidspaar felicitaties en bloemen.