Afbeelding
Foto:

Roel Boerma wandel- en trimloop

REGIO - Op zondag 26 maart is al weer de zesde editie van de Roel Boerma wandel- en trimloop. Het programma biedt voor elk wat wils. Voor recreatieve en getrainde wandelaars zijn er diverse afstanden uitgezet.

Het programma voor de wandelaars is: 9.00 uur start voor de 15,5 en 21 km; 9.30 uur start voor de 12,5 km en 10.00 uur start voor de 8 km.

De afstanden voor het hardlopen starten allemaal om 11.00 uur. De lopers kunnen kiezen voor een 2,5 een 5, 7 of 10 km. Er is ook een jeugdloop van 1,5 km die start ook om 11.00 uur. Het is een trimloop en dus in het bijzonder geschikt voor recreatieve hardlopers.

De start van alle afstanden is bij de hoofdingang van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. Parkeren bij het ziekenhuis is gratis tijdens de loop.

De inschrijving is tussen 8.45 en 10.45 uur. Het inschrijfgeld is vijf euro en komt geheel ten goede aan de lichtjesactie van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. Deze Roel Boerma wandel- en trimloop markeert de afsluiting van diverse activiteiten van de lichtjesactie die tot eind maart loopt. Meer informatie over de Roel Boermaloop staat op www.roelboerma.nl.