Foto: Jochem Jurgens
Foto: Jochem Jurgens Foto:

Nathalie Baartman met cabaret in De Klif

NIJMEGEN-NOORD - Vrijdag 21 november is het weer genieten in het theater van De Klif. Dit keer met het cabaretprogramma 'Louter' van Nathalie Baartman.

Nathalie Baartman houdt zich vast aan haar wortels, de liefde en elke ochtend pap. Onhandig maar toch charmant. "Ik kan vandaag zo moeilijk weggaan", zingt ze in vibrato.

Maar als de grip verdwijnt. Wat dan? Waar laat je je handen? Waar gaan je benen heen? Het verkeerde pad zit vol verhalen. Liften door Roemeniƫ, net niet aangerand en dan ontbijten met een dominee. "De opgezette kraai is uitverkocht. Ik heb nog wel een kerkuil online staan", sprak de man.

In Louter staat Nathalie op blote voeten op vers gebladerte. "Pssst. Hoor ik hier nou een vogel? Of trilt mijn telefoon zo?!" Ze ramt op het traporgel. Ze buldert haar zaligheid de zaal in. Het gaat over hem, over haar, over jou. Over alles wat ons verbrokkelt en weer bindt. "Waren we maar zo simpel als de gevlekte akkerslak. Had een boel gedoe gescheeld."

Met Louter weet je het nooit zeker. En met Nathalie al helemaal niet. Ze is bloedeigen en schaamrood eerlijk. Dus kom maar achterom.

De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt twaalf euro. Kaarten zijn te reserveren via www.dekifnijmegen.nl of 024 3482829.

Voorzieningenhart De Klif ligt aan de Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen. Mder informatie staat op www.deklifnijmegen.nl.