Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Officiele opening Trek Bicycle Nijmegen op 9 maart 2019

  Zakelijk

Nijmegen - Op zaterdag 9 maart vindt de officiële opening plaats van Trek Bicycle Nijmegen. Veldrijdster Sophie de Boer en journaliste en ex-prof Marijn de Vries nemen samen het officiële gedeelte voor hun rekening. De winkel is open vanaf 9:00 uur. Gedurende de dag zijn er leuke activiteiten, waaronder een Zwift-competitie, een prijsvraag en een kleurwedstrijd.

Ultieme Trek merk beleving
In december is er hard gewerkt om het pand in Nijmegen te verbouwen tot een winkel die de ultieme Trek-beleving uitademt. In de winkel kunt u terecht voor breed assortiment Trek-fietsen, van racefietsen en mountainbikes tot stadsfietsen en elektrische fietsen. Met name op het gebied van elektrische fietsen staan veel modellen klaar om te testen. Naast het merk Trek verkoopt de winkel ook fietskleding en fietsaccessoires van Bontrager en de merken Brompton, Named Sportfood, Fox en Oakley.

Persoonlijk advies
Wat voor fiets u ook koopt, u krijgt altijd deskundig advies afgestemd op uw situatie. Fietsers die willen weten of zij correct op hun fiets zitten, kunnen terecht bij de FIT-Kiosk in de winkel. Voor wie een racefiets of mountainbike op maat wil samenstellen is er een speciale 'Project One'-ruimte.

Service
Trek Certified Service staat voor een hoog service niveau. In de vernieuwde werkplaatsen zult u zeker het gevoel krijgen dat uw fiets voor onderhoud en reparatie op de juiste plek is.


Benieuwd? U bent van harte welkom!
Trek Bicycle Nijmegen
Hatertseweg 486
6533 GV Nijmegen

Meer berichten