Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ruud de Vries juwelier vijftig jaar in Nijmegen

  Zakelijk

NIJMEGEN - Van de vijftig jaren in het mooie juweliersvak is Ruud de Vries als juwelier-horloger al meer dan veertig jaar gevestigd aan de rotonde Marialaan-Voorstadslaan. Het zeer opvallende witte pand aan de rotonde is al die jaren een begrip, en niet alleen omdat wij de meest en ruimst gesorteerde juwelier van Nijmegen en omstreken zijn.

Het assortiment bestaat uit diverse merken horloges uit het uitgebreide midden segment, een grote collectie Gouden en Zilveren sieraden, leverancier van moderne en klassieke wandklokken en vanzelfsprekend ook pendules en wekkers waarvan vele modellen in de winkel te zien zijn.

In ons atelier herstellen en repareren wij zowel op uurwerk alsmede goud en zilver gebied. Tevens ontwerpen wij geheel naar uw wensen sieraden in goud en zilver en natuurlijk is het te completeren met eerste kwaliteit briljant geslepen diamant.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van herinnering sieraden waarin piëteitvol met as of haarlok of vingerafdruk van een dierbare omgegaan wordt. Het is ook mogelijk om in een reeds bestaand sieraad van de cliënt dit geheel te verwerken.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Ruud de Vries Juwelier Horloger, Voorstadslaan 248 6541 SZ Nijmegen; 024 3773348.

Meer berichten