Afbeelding

Uw Goud en Zilver zijn Geld waard

Zakelijk

NIJMEGEN - Goud blijft het meest betrouwbare edelmetaal bij de mensen. Al vanaf het begin van de beschaving neemt goud een belangrijke plaats in, in het leven van de mens. Door de eeuwen heen is goud onmisbaar geworden.

In economisch ontwikkelde westerse landen blijft goud nog steeds als de betrouwbaarste edelmetaal in financiele, economische en politieke crisistijden.

Na de financiele crisis, de groeiende onlusten en terreur in de wereld, verzwakte afgelopen jaren het vertrouwen in geld, terwijl het vertrouwen in goud enorm steeg. Door de grote vraag naar zekerheid steeg de waarde van het goud. Afgelopen jaren is de waarde van een gram fijngoud van tien euro naar vijfendertig euro gestegen. Dit is een interessante ontwikkeling voor mensen die oud zilver en goud bezitten, die in een korte periode in waarde zijn gestegen.

Dit is de aanleiding geweest dat wij zeven jaar geleden onze winkels geopend hebben. Wij kopen oude sieraden en voorwerpen in, van zowel goud als zilver tegen een redelijk hoge prijs. Onze visie is betrouwbaarheid en eerlijkheid. Wij streven ernaar om te zorgen dat onze klanten tevreden blijft. Wij bieden onze klanten een kostenloze en vrijblijvende taxatie, een hoge prijs voor hun goud en zilver, en een direct contante betaling aan.

Aurum Group (voorheen Goudinkoperij Gelderland); Fikri Aygur, Sterrebosweg 3, Wijchen; www.aurum-group.nl.

Uitgelicht

Digitale krant