Logo gemeentenieuwsonline.nl

Voor een modern en hip kapsel ga je naar Trends Hair Studio!

  Zakelijk

NIJMEGEN – Al eens bij Trends Hair Studio geweest? Doen! Want daar word je blij van! Je wordt er hip en modern geknipt en gekleurd. En binnenkort kun je hier ook terecht voor meer dan kleuren en knippen alleen. Want de eigenaresse biedt binnenkort ook beauty-behandelingen (met wenkbrauwen en wimpers) aan.

Toe aan een nieuwe coupe? Een nieuwe kleur? Trends Hair Studio verzorgt je haar tot in de puntjes. Zowel dames als heren kunnen hier terecht voor een complete kappersbehandeling! Samen met jou beslist hairstyliste Mandy van den Berg welke behandeling en welke coupe het beste bij je uiterlijk en karakter past.

De ervaren Mandy van den Berg besloot vorig jaar september haar droom te verwezenlijken door haar eigen salon te openen aan de Krayenhoflaan 329. Een goede zet, want het afgelopen jaar zijn er bij Trends Hair Studio alleen maar tevreden klanten de deur uitgewandeld! En daar wordt niet alleen de klant, maar ook Mandy zelf erg blij van!

Profiteer van korting
Vooral op het gebied van kleurbehandelingen is Mandy een expert. Compleet nieuwe kleur, uitgroei bijwerken, van kleur veranderen, een mooier kleurverloop in het haar? Kijk op facebook en zie de resultaten. Of beter: neem de proef op de som, knip dit artikel uit en profiteer van tien procent korting (tot 1 oktober 2018).


Welkom bij Trends Hair Studio, Krayenhofflaan 329, Nijmegen; 024 6639666; facebookpagina: Trends hair studio.

Meer berichten