Afbeelding

3M advocaten viert vijfjarig bestaan

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - 3M advocaten is een samenwerkingsverband van drie advocaten, M.A. Wellen (Marjo), J.M.A.P. van Pul (Marjolein) en M.C. van der Meij (Marion). Zij vieren volgende maand hun vijfjarig bestaan aan de Groenestraat Nijmegen.

Een advocaat die kwalitatief goede rechtshulp wil verlenen, kan niet op alle rechtsterreinen rechtsbijstand verlenen. Daarom heeft 3M gekozen voor een beperkt aantal rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn. Zij staan met name particulieren bij op het gebied van familierecht, sociaal zekerheidsrecht (uitkeringen), arbeidsrecht, huurrecht, consumentenrecht en schuldsanering (WSNP). Door de kleinschaligheid van het kantoor zijn de lijntjes kort en heeft het kantoor een informele sfeer.

3M advocaten vindt een persoonlijke aanpak van de zaak belangrijk, zij geven altijd eerlijke informatie over de kansen en de eventuele (financiële) risico's die de klant loopt. In iedere fase wordt de cliënt geïnformeerd over alle ontwikkelingen in de zaak.

3M advocaten geeft de voorkeur om een geschil buiten een procedure op te lossen maar als dat niet lukt, gaan ze een gerechtelijke procedure niet uit de weg.

De rechtshulp door 3M advocaten is voor iedereen betaalbaar, zij werken ook op basis van een toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand). Daarover kunt u informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand vinden: www.rvr.org. Wanneer een cliënt niet voor een toevoeging in aanmerking komt, dan berekenen zij een redelijk uurtarief.

Iedere dinsdagmiddag tussen 15:00 uur en 17.00 uur heeft 3M advocaten een gratis inloopspreekuur. Meer informatie over het kantoor 3M advocaten kunt u vinden op de website: www.3m-advocaten.nl. Voor contact: info@3m-advocaten.nl of 024 3523390.

Uitgelicht

Digitale krant