Afbeelding

Met plezier naar de tandarts, kan dat?

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - Met plezier naar de tandarts. Het klinkt gek, maar bij H2 Tandartsen komt het echt dicht in de buurt en ze nemen nog nieuwe patiënten aan!

Wanneer je binnenloopt voel je het meteen, deze tandarts is anders dan anderen. Een prachtige wachtkamer waar de ontspannen sfeer je tegemoet komt. Veel hout, planten en warme kleuren. De behandelkamers zijn wellicht nog mooier. Natuurlijke vergezichten en een tv boven de moderne tandartsstoel zorgen voor afleiding tijdens de behandeling. Ze hebben alles onder één dak. Kindertandheelkunde volgens het nieuwe gewoon gaaf principe. Gratis, tot achttien jaar, zonder eigen risico! Mondhygiënisten maken het gebit heerlijk schoon en voor implantaten, verstandskiezen en protheses kun je ook terecht bij H2 Tandartsen.

Mooie tanden? Er is esthetische tandheelkunde in verschillende prijscategorieën.
Elke behandeling wordt eerst begroot en als extra service kijken ze ook nog voor je na wat de verzekering vergoed en wat niet. Gratis parkeren voor de deur of ga op de fiets, want het prachtige pand van H2 Tandartsen ligt naast de fietsroute aan de Hatertseveldweg in Nijmegen.

Zoekt u een nieuwe tandarts en wilt u ook een fijne tandartservaring, kijk voor meer informatie op www.H2Tandartsen.nl of mail: Balie@H2Tandartsen.nl. Ze nemen nog patiënten aan!

Uitgelicht

Digitale krant