Hanneke van Roekel. (foto: belvonfotografie.com)
Hanneke van Roekel. (foto: belvonfotografie.com) Foto: belvonfotografie.com

Suikervrij genieten

Zakelijk

KESTEREN - Suikervrij genieten. Dat klinkt voor veel mensen wellicht tegenstrijdig! Want suiker is lekker en daar geniet je van. Ontbreekt de suiker dan smaakt alles toch minder. Geldt dit voor jou ook?

Heb je enig idee hoeveel suiker je op een gemiddelde dag binnenkrijgt? Omgerekend in suikerklontjes kunnen dat er soms wel 35 zijn! Dit komt omdat er in heel veel producten suiker verborgen zit.

Het nadeel van een langdurig suikerbombardement in je lichaam is dat het op den duur veel gezondheidsproblemen veroorzaakt. Als je dit weet en je wilt hier iets aan doen kan het zijn dat je niet weet hoe of waar je kunt beginnen. En dat snap ik!

Er wordt zo ontzettend veel geroepen en geschreven over voeding dat je niet meer weet wat je kunt geloven en waar je goed aan doet. Pogingen om te veranderen mislukken vaak na bepaalde tijd. Je kunt het idee krijgen dat het je toch nooit zal lukken en geeft op.

Toch blijft het verlangen bestaan om je fitter en gezonder te voelen en wellicht wat kilo's kwijt te raken. Dat is logisch! Over het algemeen is het leven gewoon leuker als je je beter voelt, makkelijker kunt bewegen, meer energie hebt, beter slaapt en minder gezondheidsklachten hebt.

Met mijn intu├»tieve en afgestemde methode kan ik je helpen. Ik begeleid je ├ęcht persoonlijk als orthomoleculair voedingscoach. Verder heb ik ruim 20 jaar ervaring als dokters- en apothekersassitente en ben goed bekend in de medische wereld.

Meer weten? Kijk op mijn website: www.bewusterengezonder.nl en neem contact met me op", aldus Hanneke van Roekel.

Uitgelicht

Digitale krant