(foto: Walter Sietinga)
(foto: Walter Sietinga) Foto: Walter Sietinga

Open Middag Aster Uitvaartcentrum

Zakelijk

ELST - Op 1 maart opende Aster uitvaartzorg haar uitvaartcentrum in het hart van Elst. De oude ‘meisjesschool’ aan Kokkeland 17 is verbouwd tot een zeer sfeervolle en huiselijke locatie: ‘Een afscheidshuis als een thuis’, zo is sindsdien al door veel families ervaren.

De gemoedelijkheid, rust en ruimte wordt als zeer prettig bevonden. Bovendien is het feit dat nabestaanden een eigen sleutel kunnen ontvangen van een afscheidskamer niet alleen heel fijn maar ook een unicum in de omgeving. Er is zo alle tijd en ruimte om goed afscheid te kunnen nemen; men kan altijd en onbeperkt bij een overledene zijn.

Vanaf 1 juli mogen weer grotere groepen aanwezig zijn bij condoleances en uitvaarten. Gezien de grootte van de Lingezaal en naastgelegen ontvangstruimte is dit ook mogelijk, uiteraard op veilige afstand. Maar ook de prachtig aangelegen tuin van 500 m2 biedt veel mogelijkheden voor een samenzijn zoals een lunch of een borrel. De tuin kan ook dienen als verlengstuk van de Lingezaal.

Nu de tuin op zijn mooist is, presenteert Aster uitvaartzorg deze graag tijdens een Open Middag. Het team van Aster uitvaartzorg leidt u graag rond door het bijzondere centrum zodat u zelf de laagdrempelige sfeer kunt ervaren. In de tuin wordt u een kopje koffie of thee aangeboden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen. Zondag 5 juli staan de deuren open tussen 12.00 en 17.00 uur van Kokkeland 17 in Elst.

Meer informatie staat op www.aster-uitvaartzorg.nl.

Uitgelicht

Digitale krant