Afbeelding

Speelgoedbeurs, waar Sinterklaas graag koopt!

Evenement

OOSTERHOUT - Op zaterdag 11 november wordt er van 10:00 tot 12:00 uur in Het Tussendoortje van basisschool SamSam aan de Honsvoet 4 in Oosterhout weer een tweedehands-speelgoedbeurs gehouden.

"Wij zijn afhankelijk van onze inbrengers, maar meestal worden we voorzien van mooie artikelen zoals Playmobil, puzzels, leesboeken, houten speelgoed, cd's, dvd's, boeken, computerspellen, poppen, Lego, knutselspullen, gezelschapsspellen, verkleedkleren of leuke spulletjes voor op de slaapkamer. Ook kan er buitenspeelgoed ingebracht worden, denk dan aan fietsen, skelters, glijbanen, skates, sleeën, schaatsen en buitenspellen."

De toegang is gratis. Het vaste team van vrijwilligers kijkt alweer uit naar alle mooie artikelen die weer ingebracht kunnen worden en hoopt op een mooie opbrengst voor school. Deze opbrengst wordt behaald door iedere verkoop; de verkoper staat vijftien procent van de verkoopprijs af en de koper betaald vijftien procent van de verkoopprijs extra. De inbreng geschiedt door middel van inbrenglijsten; meer informatie hierover en aanvragen kan via kledingbeurs-samsam@live.nl. De opbrengst komt ten goede aan basisschool Sam-Sam.

Alle artikelen liggen gesorteerd bij soort. Het zoeken gaat hierdoor erg makkelijk en eenvoudig!

Uitgelicht

Digitale krant