Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Sonos-pianotrio bij De Korenwinde in Rhenen

Op 7 december a.s. vervolgt De Korenwinde het concertseizoen 2019 - 2020 met een optreden van het pianotrio Sonos. De drie leden van Sonos kennen elkaar van het Amsterdams Conservatorium.

Het Sonos Trio is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor kamermuziek en een sterke muzikale chemie onderling. Het pianotrio is voor de drie musici de ideale combinatie omdat de individuele instrumenten samen een perfecte balans vormen. Daarnaast is het repertoire voor pianotrio ongelofelijk rijk.

Caspar Vos studeerde piano bij Frank Peters aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Hier ontmoette hij celliste Ketevan. Naast optredens als solist is hij ook een gepassioneerd kamermuziekspeler.

De Canadees-Chinese violiste Cordelia Paw ontving het felbegeerde Artist Diploma van de Yale School of Music. Cordelia studeert nu aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths.

De Georgische celliste Ketevan Roinishvili behaalde in 2014 haar masters 'cum laude' bij Floris Mijnders aan het Amsterdams Conservatorium. Heel recent is haar debuut-cd uitgekomen: Nana, met daarop muziek afkomstig uit haar geboorteland Georgië, vergezeld door composities uit Turkije, Hongarije en Nederland. Op het programma onder meer het prachtige, opzwepende èn melancholieke Dumky Trio van Antonín Dvorák.

Het optreden vindt plaats in De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen en begint om 20:00 uur. Bij de kassa zijn losse kaartjes verkrijgbaar, maar men kan via de website www.korenwinde.nl ook digitaal kaartjes bestellen èn betalen.

Meer berichten