Logo gemeentenieuwsonline.nl

EH-slotconcert

RHENEN - Op vrijdagavond 13 december vindt het slotconcert van het Eben-Haëzerkoor plaats in de Cunerakerk in Rhenen. Een uitvoering met als thema: ‘Waardig is het Lam’. Een prachtige en afwisselende muzikale avond met koor én samenzang waar eerst de lofprijzing centraal staat om vervolgens samen op weg te gaan naar kerst.

Naast het koor zijn dit jaar het trompettistenduo Arjan & Edith Post te horen en de jonge en zeer getalenteerde sopraan Sterre van Boxtel. De muzikale ondersteuning ligt verder ook dit keer weer bij EH-organist Jos Teeuw, pianist Eelco Vos en de heren van het EH-combo, bestaande uit Ernst de Rhoter (drums), Wim Rebergen (gitaar) en dit jaar Dirk Broekharst op de contrabas. De algehele leiding van de avond is natuurlijk in de vertrouwde handen van dirigent Jannie Wichards.

Het belooft een sfeervolle avond te worden waar iedereen die interesse heeft gratis toegankelijk bij aanwezig kan zijn! Wel is er aan het einde van de avond een collecte die geheel toekomt aan de stichting Bijbelverspreiding. Een doel, dat het koor van harte kan aanbevelen!

Het concert begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur. De kerkdeur is open om 19:15 uur. Maar let op: vol is vol.

Meer berichten