Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Viktoriya Yakymenko

Metallica-show met volledig symfonisch orkest naar Nijmegen

NIJMEGEN - De populaire rockband Scream Inc. uit Oekraïne komt samen met Orion Orchestra naar Nijmegen voor 'Metallica in Symphony'. Eerder stond de band al op Legends of Rock festival in de tuin van Hotel De Wolfsberg in Groesbeek, maar op 10 januari beklimmen ze de bühne van Concertgebouw De Vereeniging om een eerbetoon neer te zetten aan de wereldberoemde rockband Metallica.

Als officiële Metallica coverband is Scream Inc. de enige act ter wereld die de complete setlist van 'S&M' met een volledig symfonisch orkest speelt. Een bijzondere viering van het 20-jarige jubileum van het inmiddels klassieke album.

De band is zó goed dat ze zelfs de goedkeuring van Metallica frontman James Hetfield kregen. Gitarist Mike vertelt in een interview "James Hetfield keek ons lachend aan en zei dat we niet meer zoveel hoefden te oefenen." Hun live-video's tellen dan ook meer dan honderdduizenden views op Youtube en Metallica fans over de hele wereld roemen de sound van deze band. Met honderden uitverkochte zalen in 15 landen als bewijsstuk, zorgt hun live interpretatie van het repertoire van Hetfield en consorten gegarandeerd voor een onvergetelijke avond voor hardrock en metal liefhebbers. Dankzij de prachtige arrangementen van het orkest, de overtuigende podiumpresentatie, hoogwaardige sound en de dragende, rauwe baritonstem van de zanger komt de dynamische show Metallica in Symphony optimaal tot zijn recht. Verwacht een avondvullende show vol symfonische versies van klassiekers en grote hits van Metallica.

Wil je 20 jaar na dato genieten van een symfonische live uitvoering van het hoogste niveau van nummers als 'Nothing Else Matters', 'Master of Puppets', 'For Whom The Bell Tolls' en 'One'? Dit is een unieke kans om Metallica in Symphony live te zien. De band speelt naast Nijmegen ook in Eindhoven, Enschede, Kerkrade en Apeldoorn. Voor meer informatie en tickets ga je naar www.metallicainsymphony.nl.

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door Arrow Classic Rock.

Meer berichten