Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mace Riry. (Ashley van de Sluis van Ashley's Fotografie)
Mace Riry. (Ashley van de Sluis van Ashley's Fotografie) (Ashley van de Sluis van Ashley's Fotografie)

Help Mace aan oortjes!

REGIO - Dit is Mace. Een vrolijke jongen, een doorzetter en een durfal. Mace is geboren zonder oortjes. Hij mist beide oorschelpen en gehoorgangen. In december wordt Mace twee jaar. Onze wens is dat hij straks met echte oortjes naar de basisschool gaat. Net zoals alle andere kinderen.


Met de Stichting 'Oortjes voor Mace' willen we hem oortjes geven, waar hij de rest van zijn leven van kan genieten. Dit klinkt simpel, maar dat is het niet. Het is een hele ingrijpende ingreep, die maar heel weinig artsen kunnen uitvoeren. Er is een arts in Amerika die hierin gespecialiseerd is. Als het ons lukt om het geld bij elkaar te krijgen, dan wordt Mace twee keer geopereerd. Dit kan al vanaf zijn vierde, omdat oortjes daarna bijna niet meer groeien. De operatie is helaas erg kostbaar. We hebben 100.000 dollar nodig. Als het lukt, dan gaat Mace met zijn ouders twee keer naar Amerika en er zit dan een half jaar tussen de operaties. Zijn ouders sparen zelf voor de twee reizen en de verblijfkosten.

Elke donatie is welkom!
Wilt u Mace ook helpen? U kunt een donatie doen via onze website: www.oortjesvoormace.nl/doneer-nu.Geen mogelijkheid tot internetbankieren? Geen probleem, u kunt ook een donatie overmaken op Regiobank rekeningnummer NL82 RBRB 0709 9887 96 t.n.v. Stichting Oortjes voor Mace. Wilt u op een andere manier helpen? Neem contact met ons op via info@oortjesvoormace.nl. Meer informatie:
'Betuwe Zingt' op zaterdag. Volg ons ook op Facebook en Instagram (@oortjesvoormace).

Meer berichten