Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: M. Busé)
(foto: M. Busé) (Foto: M. Busé)

Muziekpieten in Kesteren

KESTEREN - Sinterklaas is weer in Kesteren aangekomen en dat is niet ongemerkt voorbij gegaan! Zoals elk jaar kwam hij met de trein aan op het station in Kesteren, waar meer dan honderd kinderen zenuwachtig stonden te wachten met hun ouders.

Het was tijdens de intocht wel erg koud en hoe blijf je dan warm? Juist! Een lekkere warme jas aantrekken en een beetje in beweging blijven. En dat hadden die muziekpieten van de fanfare Kesteren goed begrepen! Uiteraard kon je mee dansen op de Sinterklaas liedjes, gespeeld door de fanfare Kesteren.

Maar nieuw dit jaar was, dat er allerlei activiteiten georganiseerd waren op het Stationsplein. Je kon naar hartenlust touwspringen samen met de muziek pieten, blik gooien, oefenen als schoorsteenpiet door het gooien van cadeautjes in de schoorsteen en beschuitfluiten. Er werd dankbaar gebruik van gemaakt door de vele kinderen. De Sint kwam zelfs even op het fanfare podium om de fanfare Kesteren te bedanken voor haar inspanning. Na afloop ging de fanfare Kesteren voorop in de optocht om de Sint te begeleiden naar het Dorpshuis.

Meer berichten