Logo gemeentenieuwsonline.nl
Cor van Suilichem en Dirko Hendriksen voor het nieuwe scorebord van VV Dodewaard.(foto: Thomas van Beek)
Cor van Suilichem en Dirko Hendriksen voor het nieuwe scorebord van VV Dodewaard.(foto: Thomas van Beek) (Foto: Thomas van Beek)

Van Suilichem communicatie scoort bij VV Dodewaard

DODEWAARD - Onlangs heeft VV Dodewaard in samenwerking met van Suilichem communicatie een unieke sponsorapp ontwikkeld. Dit is een app wat de gemaakte afspraken en de kosten van de sponsoring inzichtelijk maakt.

De sponsor krijgt direct het sponsorcontract in de mailbox. Een duidelijke en snelle communicatie die helemaal past in deze tijd, bij VV Dodewaard en van Suilichem communicatie BV.

Van Suilichem communicatie biedt al 15 jaar totaaloplossingen. Of het nu gaat om een maatwerk website, webshop, huisstijl of nieuwe brochure, van Suilichem communicatie helpt elk bedrijf in iedere branche. Een groot of klein bedrijf dat maakt niet uit. Iedereen is welkom, van Suilichem communicatie maakt geen onderscheid. Het serviceniveau is hoog en de drempel is laag.

Zoals op het scorebord te zien is staan VV Dodewaard en van Suilichem communicatie al met 1-0 voor op andere amateur verenigingen. VV Dodewaard is trots op de sponsorapp en het nieuwe scorebord en vertrouwen op een lange en fijne samenwerking met van Suilichem communicatie BV.

Meer berichten