Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bruidspaar Kitty en Erik. (eigen foto bruidspaar)
Bruidspaar Kitty en Erik. (eigen foto bruidspaar) (Foto: Bruidspaar)

Vrijdag 13 december brengt liefde en geluk in Kesteren!

KESTEREN - De nooit stilzittende Pitpartners, de ondernemers van Kesteren houden op vrijdag 13 december hun 5e Midwinter Moonlight Shopping Night. Het thema van de avond is Liefde & Geluk. Met de liefde zit het wel snor die avond, want Kitty en Erik, twee inwoners van het mooie dorp zullen die avond met elkaar gaan trouwen!

Kitty en Erik zijn al een paar jaar gelukkig samen, en afgelopen mei is Erik voor Kitty op zijn knieën gegaan. Zij zullen tijdens de Shopping Night in de feesttent op de Hoofdstraat getrouwd worden door de burgemeester van Neder-Betuwe, de heer J. Kottelenberg.

Naast de live bruiloft, waar iedereen vrij is om deze te komen bezoeken, wordt er ook een lampionnenoptocht georganiseerd voor de kinderen. Een bruidspaar heeft uiteraard bruidsjonkers en -meisjes nodig, dus de kinderen mogen verkleed komen. Voor vertier wordt gezorgd door de verschillende verenigingen, de fanfare, de horeca en de marktmeester zorgt weer voor een afwisselende markt met volop kramen. Voor wie een kansje wil wagen wordt er een Pittige Prijzenbingo georganiseerd met zes verschillende rondes. Uiteraard zijn de winkels tot laat open, iedereen is welkom tijdens de vijfde Midwinter Moonlight Shopping Night op vrijdag 13 december van 17.00 tot 22.00 uur. (www.pitpartners.nl / www.facebook.com/pitpartnerskesteren)

Meer berichten