Logo gemeentenieuwsonline.nl
Oprolsysteem koersbalmat. (foto:  N.  Ouwerkerk)
Oprolsysteem koersbalmat. (foto: N. Ouwerkerk)

Koersbal club Echteld enthousiast met een oprolsysteem voor de koersbalmat

ECHTELD - Koersbalclub Echteld is enthousiast met een oprolsysteem voor de koersbalmat.

Het ontwerp: is van Pronova Winterswijk, geproduceerd door smederij R.Dirksen Ochten en voor de aanpassing van de koersbalmat zorgde stoffeerderij Van Looien in Kesteren.

Koersbalclub Echteld is een gezellige club waar men met spel in beweging is en ook het onderlinge contact belangrijk is. "Er wordt uitgekeken naar de woensdagmiddag, waar we in het dorpshuis De Hoge Hof in Echteld vanaf half drie bij elkaar komen en om drie uur beginnen met koersballen. Een ontspannen spel met licht wedstrijdgehalte." Een pauze tussendoor waar men een kwartier gezellig samen zit onder het genot van een kopje koffie of thee weer verder spelen en om vijf uur stoppen.

Het seizoen is van begin september tot medio mei. Een club die al jaren bestaat en er nog leden bij zijn van af het eerste uur, dat zegt genoeg. Inmiddels bestaat de club uit tien personen vanaf 55 jaar en ouder.

"Het oprollen van de mat gaf probleem; dus zijn we super blij met het oprolsysteem. Tevens zouden we graag nieuwe leden verwelkomen. Bent u geïnteresseerd, loop dan vrijblijvend op woensdagmiddag eens binnen, wij verwelkomen u graag."

Meer berichten