Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hetty Arends - Moeder Ingrid, Luc Lentjes - Walter van der Werf, Belinda Geenacker - Roos Visser, Ellen Mulder - Mia Visser. (foto: Joop Stikkers)
Hetty Arends - Moeder Ingrid, Luc Lentjes - Walter van der Werf, Belinda Geenacker - Roos Visser, Ellen Mulder - Mia Visser. (foto: Joop Stikkers) (Foto: Joop Stikkers)

Toneelvereniging Marjatta speelt De Potvis

HUISSEN - Toneelvereniging Marjatta uit Huissen is weer volop bezig met de repetities van een prachtig toneelstuk De Potvis van Frank Houtappels en wordt geregisseerd door Joop Stikkers.

De Potvis is een Nederlandse komedie over twee zussen en hun moeder, die worden geconfronteerd met de beperkte houdbaarheid van hun vertrouwde bestaan. De zusjes Mia en Roos zijn zeer verschillend. Dat blijkt opnieuw wanneer zij elkaar treffen in het ouderlijk huis aan zee, om order op zaken te stellen na de dood van hun humeurige vader. Wat een kort familiebezoek had moeten zijn, loopt al snel uit de hand als blijkt dat moeder niet meer goed voor zichzelf zorgt. Walter de klusjesman is altijd in de buurt om de dames uit de brand te helpen.

De Potvis wordt gespeeld op 9, 10, 16 en 17 november om 20.00 in Theater Kees Kampstuk 23 in Huissen. Binnenkort start de online-verkoop via marjatta.nl. De kaarten kosten 12,00 euro per stuk. De kaarten zijn ook te verkrijgen via info@marjatta.nl of aan de zaal.

Meer berichten